Om oss

Vi månar om varumärke, tillväxt och framgång

En glad kvinna samtalar med en annan kvinna.

Rekryteringsmetod

Med fokus på drivkraft, kompetens och tajming

I en tid med ständiga förändringar behöver man ”vara på tårna” när det gäller att hitta rätt personer.

Våra konsulter är specialister inom sitt område och besitter ett brett och kompetent nätverk. Vi har ett effektivt arbetssätt i kombination med att skapa oss en förståelse för den organisation vi rekryterar till. Vi erbjuder en framåtlutad rekryteringsmetod där vi fokuserar på kandidatens drivkraft, kompetens och timing eftersom vi vet att den kombinationen är direkt avgörande för en bra rekrytering.

Vi har ett långsiktigt tänk i alla relationer med såväl kunder, kandidater som framtida kontakter. När man arbetar med oss får man ett nära samarbete, transparens, pålitlighet, ärlighet, hög leveranssäkerhet och positiv energi. Mira vill vara det självklara valet för rekrytering av nyckelpersoner, chefer och specialister. Vårt primära fokus är entreprenöriella tillväxtbolag, men vi åtar oss även andra uppdrag och rekryteringar till bolag i olika storlek.

En kvinna häfatr fast en post-it lapp på en glasdörr i ett kontor.

Talangerna

Vilka rekryterar vi?

Vi tror på individen, personlig utveckling, förmåga att växa, påverka och förändra. Vi tror på engagerade ledare som ger individer det utrymme och förtroende de behöver. Vi rekryterar människor som ska trivas med varandra och utveckla varandra. För oss är det viktigt att endast presentera kandidater där vi tror på en bra matchning för båda parter. Vi hittar rätt kompetens, drivkraft och ambitionsnivå som i kombination med rätt förutsättningar blir en lyckad långsiktig rekrytering. Vi står alltid för hög leverans, goda resultat, långsiktighet och kvalité.

En man pratar med en kvinna via videolänk på en surfplatta.