Våra konsulter

Miras konsulter är specialister inom sitt område och besitter ett brett och kompetent nätverk

En kvinna håller föredrag och visar på en whiteboardtavla.
Boontariga Pipatanangura

Boontariga Pipatanangura

CO-Founder

Boontariga är ditt strategiska bollplank när det gäller att ta tuffa beslut. Du kan förvänta dig att hon kommer utmana ditt tankesätt. Boontariga har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen (2004) och arbetat med fokus på tillväxtbolag.

Hon har startat och drivit flertalet bolag inom rekrytering såväl som andra branscher bl.a. Varit VD för Workmint, Managing Partner Growby, styrelseledamot i Netjobs (publ), Expandera mera AB m.fl. Hon har uppmärksammats för sitt entreprenörskap bl.a. Som årets företagare (Venture Cup), Årets uppstickare (Shortcut), en av Sveriges hetaste internetentreprenörer (Internetworld) och 101 Supertalanger (Veckans affärer).

Liv Utterström

Liv Utterström

CO-Founder

Liv är vår stjärna när det gäller att hitta nålen i höstacken och gör allt för att du ska få rätt person hos dig. Liv har en examen som personalvetare med huvudämne inom psykologi. Hon har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen (2007) med fokus på säljrelaterade roller, samt tjänster inom ekonomi, tech och ledning.

Liv är en erfaren säljcoach som har stor förståelse för säljpsykologi och hur säljorganisationer fungerar. Vidare har Liv startat och drivit bolag inom rekrytering och försäljning, varit VD, affärsområdeschef, försäljningschef och arbetat med rekryteringstjänster, employer branding, sociala medier och platsannonsering.

Julia Ek

Julia Ek

Konsult

Julia studerar Kandidatprogrammet Personal, arbete och organisation (PAO) på Stockholms Universitet. Hos oss specialiserar hon sig på att hjälpa företag med rekryteringsstöd och kandidatsourcing. Hennes entusiasm och insikt gör henne till en värdefull tillgång i att matcha företag med potential hos kandidater.